Egy igazi kulináris randevúra invitálunk Titeket! Egy sörvacsorára. A téma adott, Márton nap és a libusok. Főszerepben ismét a sör, viszont most kifejezetten melléjük varázsolunk ételeket, minden egyes sör mellé egy libusos ínyencséget. Lokodi Ákos séfünk egy egészen különleges menüsort állított össze eme nemes alkalomra. Karl Ákos is kitesz magáért, ugyanis itt mutatja be legújabb prémium “Szedres barley wine” sörét, melyet még el sem kereszteltünk.

A PROGRAM:

18:00-kor kezdünk, ezért érdemes picit előbb érkezni, elfoglalni a helyeket.
Beszélgetünk a sörökről, a sörgyártásról, kicsit betekintést nyerhettek a kulisszák mögé, hogyan is készülnek a Karl prémium sörök.
A beszélgetést követően az ízek kerülnek reflektorfénybe. Minden egyes fogás előtt Karl Ákos külön mesél az adott sörről, annak különlegességéről.
A fogások elfogyasztása után megismerkedhettek kreatív séfünkkel, Lokodi Ákossal, aki mesél a párosításokról és az egyes étkekről.

A MENÜ:

• Aperitif: Bozsulé – Belga meggyes IPA
• Gesztenye cappuccino pirított libasonkával – HOLA – Stout
(Gesztenye krémleves kávéesszenciával, fűszeres tejhabbal, házi érlelésű pirított libasonkával)
• Búzasörben érlelt libamell carpaccio, libamáj tallérral, mikrosalátával, birsalmasajttal, házi kaláccsal – DAN – Belga White Ale
• Tokajival sült libacomb aszalt szilvás párolt lilakáposztával, hagymás, törtburgonya pogácsával – Édes3 – Mézes-mentás belga sör
• Lúdlábvariáció – Szedres barley wine


FONTOS INFORMÁCIÓK!

——————————————————————————————-
A kulináris randevú ára: 12.900.- Ft / fő
Tartalmazza az egész estés programot (“gyár”látogatás, sörkóstoló, 4 fogásos menüsor)
——————————————————————————————-
A részvétel regisztrációhoz kötött: 2018.11.04-ig várjuk a jelentkezéseket itt: info@karlbeer.com, vagy itt +36304472713
——————————————————————————————-
A létszámot 50 főnél korlátozzuk.
——————————————————————————————-
Amennyiben közös igény merül fel, úgy tervezzük, hogy busz/buszokat indítunk nektek, így nem kell senkinek se lemondania az élvezetekről:
Busz: 2.000.-Ft / fő
Szintén regisztrációhoz kötött, mindenképp jelezzétek, szeretnétek-e élni a lehetőséggel, vagy sem.
——————————————————————————————-

Hatalmas örömmel várunk Titeket!

Vélemény?